Udgivet i Familieblog

Med familien på Mallorca - flere tips til at få den bedste og mest afslappede rejse

Af Legekøkken.dk

Mallorca er en herlig feriedestination, som utroligt mange danskere vælger at benytte sig af hvert år. Det er en af de mest populære destinationer for danskere og også særligt som familiedestinationer, da der er en lang række tilbud, der egner sig til børn.

Hvis du står og trænger til en god badeferie med masser af sol og sommer, så er Mallorca et oplagt sted for dig – og du kan faktisk gøre det utroligt nemt og afslappende. Læs med her, hvis du vil blive klogere på hvordan.

Book en pakkerejse

Pakkerejser er en super undervurderet løsning, som mange ser bort fra, fordi de tror, at du skal frem med de helt store sedler for at finansiere den. Og selvom det bestemt kan være tilfældet, så er det ikke altid helt rigtigt. Du kan nemlig finde pakkerejser til rimelige priser, hvor alle kan være med – det handler blot om at finde de helt rette.

Netop det får du nogle tips og tricks til lige her nedenfor.

Søg hos forskellige firmaer

Der er utroligt mange rejseselskaber, som du kan søge en pakkerejse hos. Det er meget forskelligt hvad prisniveauet er hos de forskellige, og oplevelsen vil heller ikke altid være præcis den samme, da nogen henvender sig mere til unge, andre til ældre og nogle helt tredje til børnefamilierne.

Hvis du har børn og gerne vil have hele familien med til Mallorca, så er Bravo Tours et super fint selskab, der kan klare netop dette. Oplevelsen hos de forskellige er dog ikke så stor, at du bør vælge ud fra selskabet, hvis du synes, at de tilbyder for dyre rejser. I så fald kan du sagtens vælge et af de andre selskaber.

Vær fleksibel med afrejsedatoen

Fleksibilitet er en af de ting, der kan spare dig flest penge, når du skal ud og rejse. Hos mange selskaber vil der nemlig være forskelle i prisen fra den ene dag til den anden – det er bare ikke alle, der er lige åbne omkring dette.

Hvis du er fleksibel med din afrejsedato, så sid og leg lidt med at rejse en dag fremfor en anden inde på en af de mange rejsesøgemaskiner og se hvordan prisen ændrer sig. Der kan faktisk være mange penge at spare ved ganske lidt anstrengelser.

Rejs uden for sæson

Hvis du har børn med, så er dette måske ikke et oplagt tip for dig, men hvis din familie derimod udelukkende består af voksne, så kan du sagtens tage ud og rejse uden for sæsonen – såfremt alles arbejde tillader det. Og her er der virkelig mange penge at spare.

En ferie uden for sæsonen behøver ikke at være dårligere end en ferie indenfor sæsonen. Typisk vil det være omtrent det samme blot med enkelte forskellige antallet af mennesker og i vejret – og så i prisen på rejsen.

Book en afbudsrejse

Sidst men ikke mindst, så er det absolut bedst tip for at få en billig og nem rejse, at booke en afbudsrejse. Når du bestiller en afbudsrejse, så bestiller du en rejse, som både rejseselskab og flyselskab er ”desperate” for at komme af med. Hvis ikke, så mister de nemlig penge. Derfor sætter de priserne enormt meget ned – særligt hvis du er meget tæt på afrejsedatoen – helt uden at det går ud over selve turen.

Book all inclusive

All inclusive findes i forskellige grader. Det kan være på den mest omfattende måde, hvor du både får hotelværelse, alle tre måltider, drikkevarer – inklusive alkoholiske – og meget andet for én og samme pris. Det hedder sig, at det er på husets regning, men det er det selvfølgelig ikke, da du jo betaler for at bo der og prisen er højere, jo mere der er inkluderet.

En all inclusive rejse sikrer at du ikke skal sørge for noget selv. Du skal transportere dig selv til og fra den danske lufthavn, men udover det, så er der ikke andet, som du skal stå for selv. Derfor er det en oplagt måde at få så afslappende en tur som overhovedet muligt. Dog er det selvfølgelig også typisk en dyr tur, så det kræver, at du har budgettet til det.

Find det du mangler på legekøkken.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 907 produkter fra mere end 42 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.546 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-16 09:03:48.

2
Produkttyper
907
Produkter
42
Forhandlere
2.546
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.