Udgivet i Familieblog

7 gode gaveideer til piger på 3 år!

Af Legekøkken.dk

Når man som lille pige er fyldt 3 år, så har man allerede en klar ide om, hvad der er sjovt at lege med. Når det kommer til fødselsdag, juleaften eller andre højtider, og der er snak om gaver, så kan du være sikker på at den 3-årige glæder sig til at pakke spændende gaver op.

Men det kan være svært at spore sig ind i, hvilken type gave, som for alvor vil skabe begejstring for den lille, da valgmulighederne er mange!

Det vigtigste er naturligvis, at vide, hvilke interesser den 3-årige pige har, dernæst kan man spore sig ind på, hvilken gaveide der ville sidde lige i skabet.

Læs med her og bliv inspireret til nogle af de bedste gaveideer, som en 3-årig pige vil blive lykkelig for at pakke op!

1. Dukker og tøjdyr

Rolleleg er et hit, når man er 3 år! Historier, personligheder og forskellige finurlige stemmer er enormt underholdende for barnet at implementere hos en yndig dukke eller et sødt og blødt tøjdyr.

Dukker eller tøjdyr fås i mange forskellige afstøbninger og karakterer, som babyer, prinsesser, dyr eller fantasivæsner. Både dukker og tøjdyr er et enormt populært legetøj for piger, og det er der god grund til.

Det søde og bløde legetøj lægger op til fri leg og giver fantasien frit spil. Samtidig er en dukke eller et tøjdyr enormt lærerigt for barnet da det samtidig i legen får udviklet motoriske færdigheder og sproget, når der pludres løs med deres nye lille ven. 

2. Legekøkkener

Et legekøkken lægger op til timevis af kreative udfoldelser og lækker "madlavning" i køkkenet. Lad den lille påtage sig rollen som erfaren kok, som skal servere gourmetmad for hele familien. Legekøkkener er udstyret med alt der hører til i et normalt køkken, så barnet har mulighed for at arbejde med både ovn og kogeplader og håndvask.

Legekøkkener kommer samtidig med et bredt udvalg af lækker legemad i plastik, som er klar til servering. At lege køkkenansvarlig er en super sjov aktivitet for en kreativ 3-årig, som samtidig udvikler den lilles essentielle motoriske færdigheder, når der gribes, bæres og samles ting i legekøkkenet!

3. Modellervoks

Modellervoks er et fantastisk simpelt og kreativt stykke legetøj. Det er også dens simplicitet, som gør det til det perfekte alsidige stykke legetøj, som barnet kan have glæde af i mange år. Modellervoks giver fantasien frit spil, og gør at barnet frit kan skabe, hvad end de har lyst til mellem deres hænder.

Modellervoks kan blive til bygninger, vilde dyr, legemad og meget mere. Der lægges op til gode hyggestunder sammen med barnet, hvor der kan skabes, leges og fantaseres med modellervoks mellem hænderne. Modellervoks er en optimal gave til den nysgerrige 3-årige pige, som er vild med at skabe, forme og lege kreativt.

4. Tusser og tegnebøger

Når du er 3 år gammel, så handler det om at få aktiveret de motoriske færdigheder så meget som muligt. Det lyder måske kedeligt, men barnet udvikler deres motorik hele tiden og ofte sker dette gennem leg.

Med tegnebøger tusser kan den 3-årige fordybe sig i smukke billeder, som kan farvelægges i alle regnbuens farver.

Tegnebøger findes til alle aldre og alle interesser. Så om end det er heste, prinsesser eller dinosaurer, der hitter, så findes det med garanti i en flot tegnebog til en hver interesse. Børn er vilde med at tegne og male, derfor er en tegnebog en sikker vinder som gaveide.

5. Lego

Lego er et tidløst stykke legetøj, som lægger op til spændende og kreativ leg i mange år. For et 3-årigt barn er det ideelt at begynde at lege med simple Lego sæt, som for eksempel et Lego Duplo sæt med dyretema.

Simple Lego klodser har en god størrelse og form og er lette at sætte sammen for en 3-årig. Lego findes til alle aldre og kan introduceres til børn allerede omkring 1-årsalderen, og kan stadig leges med i mange år efter.

Du kan ikke gå fejl, ved at forære dette lærerige legetøj i gave. Legoklodser er med til både at udvikle fantasi og kreativitet, samtidig med at det stimulerer barnets finmotorik når klodserne klikkes sammen. 

6. Dukkehuse

Et dukkehus er en fantastisk gaveide til en 3-årig pige, som er vild med fantasi og historiefortælling. Dukkehuse fås i alle afstøbninger lige fra moderne lejlighedskomplekser til overdådige prinsesseslotte.

Med et dukkehus sættes rammerne for legen, mens historierne og personlighederne udfolder sig fra det kreative hoved. Dukkehuse kommer med et hav af tilbehør, så den lille kan også få mulighed for at lege indretningsarkitekt med møbler og dekorationer. Dukkehuset er et helt særligt og unikt stykke legetøj, som kan bruges til utrolig meget forskellig leg.

Huset kan endda kombineres med andre stykker legetøj, så hvis dyrene fra Lego zoo har lyst til, at flytte ind, så er der naturligvis plads til alle! De fleste dukkehuse kan foldes sammen til en mere kompakt udgave, så det er lettere for dig at pakke det hele ind til en fin gave med sløjfe på!

7. Børnebøger

Børn elsker historier og fortællinger, og en godnathistorie kan blive den perfekte måde at slutte dagen af på sammen. Med gode børnebøger på reolen derhjemme fordrer du kvalitetstid og fordybelse med spændende fortællinger og flotte illustrationer.

En børnebog er en perfekt gave, som også kan personliggøres ud fra barnets interesser. Der findes fantastiske fortællinger om spektakulære eventyr, finurlige dyr eller skøre og sjove væsner.

En spændende, sød eller sjov børnebog kan med garanti blive den perfekte gaveide til en heldig 3-årige pige.

Find det du mangler på legekøkken.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 905 produkter fra mere end 42 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.518 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:50:48.

2
Produkttyper
905
Produkter
37
Brands
42
Forhandlere
2.518
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.