Udgivet i Familieblog

6 gode tips til at peppe børneværelset lidt op

Af Legekøkken.dk

Har dit lille barn et dejligt værelse, men synes du alligevel, der mangler noget for at fuldende det? Så kan du udsmykke børneværelset med dekorative LED strips – måske har du i den ene del af dit barns værelse indrettet en lille køkkenafdeling med et fint legekøkken. Ønsker du at gøre det endnu mere hyggeligt, så kan du eksempelvis sætte LED lysbånd i en farve, som matcher værelset op omkring området med legekøkkenet, så din lille kok rigtig kan kokkerere i den dekorative belysning.

Led strips – både til fest og hverdag

Dit barn fylder snart 10 år og det skal selvfølgelig fejres med en stor fest på værelset for klassen – hvad med at foreslå dit barn, at I sammen pepper børneværelset op med festlige led strips, som en del af indretningen på den store dag? Dit barn vil helt sikkert blive begejstret over tanken med den flotte belysning, som skal vises frem for alle kammeraterne til fødselsdagen.

Du kan blandt andet vælge at investere i fleksible og lange selvklæbende LED strips, så der er nok bånd til hele børneværelset og de er samtidig nemme at sætte op. Du kan også vælge LED bånd, hvor der udover hvidt lys også er 16 farver, så kan du eksempelvis indstille det til et ensartet hvidt lys eller opsætte et program, som automatisk skifter mellem de forskellige farver og overgange og der udover kan du selv bestemme om lyset skal lyse kraftigt eller om du ønsker en dæmpet belysning.

Fordelen er, at du ikke behøver at tage LED stripsene af igen efter festen da båndene fremadrettet kan være en del af en smuk indretning på børneværelset med et hvidt og afdampet skær i hverdagene. Og i weekenden kan værelset hurtigt blive festligt med de forskellige farvede lys. Du kan i det brede udvalg af LED strips finde forskellige flotte lysbånd, som blandt andet byder på flere farver og længder – så lad din og dit barns fantasi få frit løb og lad indretningen på børneværelset blive smuk og dekorativ.

Lysbånd til små og store børn

Er dig og din partner de heldige indehavere af en stor børneflok, som tæller alt fra en baby, et børnehavebarn samt et styk teenager? Så kan du i fællesskab med familien skabe et hyggeligt værelse til de to mindste børn ved hjælp fra LED strips – lyset er ofte alt afgørende for et godt børneværelse og kan være med til at give den helt rette stemning til barnets ynglings lege.

Måske er børneværelset naturligt op delt ved, at der i det ene hjørne er en pusleafdeling til din baby, hvor resten af værelset rummer dit andet lille barns forskellige legesager – her kan du eksempelvis ved brug af dekorative lysbånd i afdæmpede farver over og omkring puslepladsen skabe hygge for baby.

Børnehavebarnet vil helt sikkert synes det er sjovt og festligt, hvis der omkring hyggekrogen og langs panelet er opsat fine LED bånd med forskellige farver lys, som kan være med til at give den helt rette stemning når I sidder sammen og du læser højt fra de spændende børnebøger. Dit ældste barn, som lige er trådt ind i betegnelsen, teenager, har helt sikkert sine egne og meget bestemte meninger om hvordan børneværelset nu i stedet skal se ud.

Her kan du i fællesskab med dit barn være med til at forvandle det nuværende børneværelse til et værelse, som matcher det dit barn ønsker – dette kan du blandt andet gøre ved at lade dit barn få lov til at vælge nogle fede LED strips, som en del af en cool stil på værelset.

Måske har din teenager en gamercomputer med et tilhørende bord og stol, så kan du eksempelvis hjælpe med at sætte lysbånd op langs bordbenene eller lave et mønster med LED strips bag skærmen, så du i fællesskab med dit barn skaber et hyggeligt gamerhjørne.

Nem og dekorativ belysning til børneværelset

Måske er du sammen med dine børn lige flyttet ind i en ny bolig og så skal begge børn selvfølgelig have hver sit værelse – her kan blandt andet LED strips udover diverse møblement og legetøj være med til at skabe nogle dekorative og personlige børneværelser.

Lyset inde på børneværelset kan have stor betydning for barnets lyst til at lege på sit værelse – er den lille inde i en periode, hvor det at tegne og male kan beskæftige barnet i lang tid, så kan du med fordel vælge LED strips med hvidt lys, så farverne, som dit barn bruger står klart frem.

Eller måske er den første legeaftale kommet på plads med en håndfuld kammerater fra klassen på den nye skole og så vil det helt sikkert være et hit, hvis LED stripsene på værelset lyser i forskellige farver. Det kan også være I hver aften samles inde i sengen på børneværelset, hvor i sammen læser godnat historie, så kan LED bånd i et varmt hvidt skær langs sengen og oppe i loftet være med til at skabe en rolig og hyggelig afslutning på dagen.

Stripsene er nemme at arbejde med og giver du lige fladen, hvor på du har tænkt dig at påsætte dit LED bånd en grundig rengøring før monteringen sikres en endnu bedre vedhæftning af båndet. Dit barn vil garanteret synes det er fantastisk, hvis det også får lov til at være med til at bestemme, hvor det kan skabe ekstra hygge med forskellige LED bånd – måske har børneværelset skrå vægge, så kan et fint ensfarvet lys langs panelerne og op af de skrå vægge være med til at skabe et dekorativt look.

Udvalget af LED-strips giver dig rig mulighed for at lave en farverig og flot lysindretning inde på børneværelset.

Find det du mangler på legekøkken.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 907 produkter fra mere end 42 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.546 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-16 09:03:48.

2
Produkttyper
907
Produkter
42
Forhandlere
2.546
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.