Udgivet i Familieblog

Gør dine børn mere trygge ved vand med et snorkelsæt

Af Legekøkken.dk

Har du nogle børn, som altid bliver lidt utrygge, når I skal en tur på stranden, på ferie med pool eller i svømmehallen?

Det er ikke alle børn, som er lige vilde med vand, men ofte skal der faktisk ikke så meget til for at lave om på dette.

Og når først de har oplevet, at der ikke rigtig er noget at være bange for, så vil de få så mange gode oplevelser med at være i vandet, som jo er så skønt så skønt.

Her kan man eksempelvis overveje, om man skal have fat i noget sjovt udstyr som eksempelvis et snorkelsæt. Hvis man vælger at købe et snorkelsæt til sine børn har man altså en ret hurtig vej til at få børnene til at være mere trygge ved at lege og være i vandet.

Udstyr kan gøre oplevelsen tryggere

Det, som der nemlig er ved et snorkelsæt og lignende former for udstyr, er, at det kan gøre det til en mere tryg oplevelse at være i vandet.

Det, som lige præcis et snorkelsæt kan bidrage til af tryghed, er, at barnet ikke skal være bange for at få hovedet under vandet.

Hvis man har det helt fint med vand, så ved man også, at der ikke sker noget, hvis man lige hurtigt bliver skubbet under vandet, og man har nogle metoder til, hvad man skal gøre, men det kan faktisk være en stor frygt for et barn, fordi de måske er mange for, at de ikke kan trække vejret, og at de får for meget vand ind.

Med et snorkelsæt undgår man faktisk dette problem, fordi man netop kan både se og trække vejret på en anden måde, når man har en snorkel og eventuelt også dykkerbriller på. Det er altså den type udstyr, som kan hjælpe til, at børnene bliver mere trygge ved at være i vandet.

Mere leg i vandet

Det, der også sker, når man lader sine børn eksperimentere med et snorkelsæt i vandet, er, at de lidt glemmer nogle af de ting, som måske skræmmer dem ved at være i vandet.

At have et snorkelsæt med kan nemlig gøre det meget sjovere at være i vandet, fordi børn jo som bekendt er ret vilde med alverdens former for forskelligt legetøj, og det kan et snorkelsæt godt fungere som.

Så fordi at snorkelsættet sætter gang i en sjov form for leg i vandet, som i hvert fald er anderledes end bare at svømme rundt, så kommer tankerne også ret hurtigt væk fra det, som måske kan være skræmmende ved at være i vandet.

Med et sådant sæt handler det i stedet for om at have det sjovt og koncentrere sig om at blive bedre til at dykke og lignende.

Noget at øve sig og blive god til

I forlængelse af det er der jo også det element, at man altid gerne vil være god til noget - nok især noget, som også er lidt sejt at være god til, og det kunne meget vel være at snorkle, fordi det viser, at man er modig og den slags.

Så ved at bidrage med en masse forskelligt udstyr, eksempelvis svømmefødder, dykkerbriller og snorkelsæt, så giver man også sit barn en mulighed for rent faktisk at blive bedre til at svømme, dykke eller hvad barnet nu kunne være interesseret i. Så prøv at køb nogle af disse ting hjem til dit barn og se, om det ikke nok skal gøre en forskel.

Andre muligheder for tryghed i vandet

Som nævnt tidligere behøver det ikke kun at være et snorkelsæt, der gør barnet tryggere - det kan være alle mulige former for udstyr, der bidrager til dette.

Især dykkerbriller er et godt sted at starte, fordi barnet netop ikke frygter at få hovedet under vand lige så meget. Hvis det er et barn, der lige skal til at lære at svømme, så er det også en rigtig god ide med svømmevinger, da de på den måde, hverken skal være bange for at få hovedet eller hele kroppen under vand.

Til sidst er det også vigtigt at nævne, at det også kan gøre meget, hvis du som forældre går med ud og svømmer med barnet, da det også bare generelt vil gøre oplevelsen mere tryg - måske også eventuelle søskende og venner, så dit barn kan se, at der virkelig ikke er noget at frygte i forhold til at have det godt i vand, og at det simpelthen bare er noget, man skal lære og sige til sig selv.

Find det du mangler på legekøkken.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 907 produkter fra mere end 42 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.546 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-16 09:03:48.

2
Produkttyper
907
Produkter
42
Forhandlere
2.546
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.