Find Legekøkken blandt 94+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående legekøkkener er senest opdateret i dag (16/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Legekøkken.dk, det helt rigtige sted at finde legekøkkener. Vi har udvalgt 94 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det legekøkken tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 94 forskellige legekøkkener fra 23 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af FLEXA Play Legekøkken - flere farver

FLEXA Play Legekøkken - flere farver

1239 kr.

929 kr.

Billede af Opvaskemaskine til legekøkkenet - blå

Opvaskemaskine til legekøkkenet - blå

999,95 kr.

499,50 kr.

Billede af Kidkraft Dreamy Delights legekøkken

Kidkraft Dreamy Delights legekøkken

1098 kr.

698 kr.

Billede af Kid'oh Nordic Legekøkken i træ

Kid'oh Nordic Legekøkken i træ

1599 kr.

899 kr.

Billede af Small Foot - Wooden Children's Kitchen Blue 7dlg.

Small Foot - Wooden Children's Kitchen Blue 7dlg.

1695 kr.

964 kr.

Billede af Magni - Legekøkken med ovn, kogeplader og vask fra 3 år

Magni - Legekøkken med ovn, kogeplader og vask fra 3 år

699 kr.

380 kr.

Billede af Kid'oh Legekøkken i træ med tilbehør - hvid

Kid'oh Legekøkken i træ med tilbehør - hvid

899 kr.

529 kr.

Billede af Kid'oh Legekøkken Startpakke 6

Kid'oh Legekøkken Startpakke 6

447 kr.

299 kr.

Billede af Legekøkken Ultimative Espresso

Legekøkken Ultimative Espresso

2499 kr.

2.158 kr.

Billede af Ovn og komfur til legekøkkenet- grøn

Ovn og komfur til legekøkkenet- grøn

999,95 kr.

499,50 kr.

Billede af Legekøkken med vand og damp - sæt med 33 dele -

Legekøkken med vand og damp - sæt med 33 dele -

399 kr.

349 kr.

Billede af Kid'oh Legekøkken Startpakke 5

Kid'oh Legekøkken Startpakke 5

1495 kr.

999 kr.

Billede af Kid'oh Legekøkken i træ med tilbehør

Kid'oh Legekøkken i træ med tilbehør

699 kr.

489 kr.

Billede af Vilac Aktivitetskøkken Lille

Vilac Aktivitetskøkken Lille

399,95 kr.

319,96 kr.

Billede af MaMaMeMo Legekøkken opvaskemaskine med vask - Cherry Blossom

MaMaMeMo Legekøkken opvaskemaskine med vask - Cherry Blossom

999,95 kr.

798,50 kr.

Billede af MaMaMeMo Legekøkken emhætte med lyd og lys

MaMaMeMo Legekøkken emhætte med lyd og lys

449,95 kr.

248 kr.

Billede af Kid'oh Nordic Legekøkken og køleskab i træ (Pakke)

Kid'oh Nordic Legekøkken og køleskab i træ (Pakke)

2898 kr.

1.599 kr.

Billede af Nordic Play Legekøkken med tilbehør Nature

Nordic Play Legekøkken med tilbehør Nature

699 kr.

515 kr.

Billede af FLEXA Play Legekøkken - Deep green

FLEXA Play Legekøkken - Deep green

1239 kr.

929 kr.

Billede af Landligt Legekøkken lyseblå

Landligt Legekøkken lyseblå

1999 kr.

1.699 kr.

Du kigger lige nu på 94 legekøkkener fra 23 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Bloomingville Bosch Dantoy Disney Ecoiffier Esschert Design Hape JaBaDaBaDo Janod Kids Concept Le Toy Van Magni Mamamemo Melissa & Doug Miele Nordic Play Petit Monkey Pippi Sebra Small Foot Smoby Vilac ferm LIVING

Dit barn kommer til at elske et legekøkken - her er 4 gode grunde

Har du i lang tid overvejet at købe noget nyt legetøj til dine børn? Selvom man selvfølgelig godt kan give sine børn for meget legetøj, så kan det alligevel være nødvendigt en gang imellem - både hvis man gerne vil forkæle dem, men også hvis man synes de trænger til noget, der kan få dem væk fra skærmene.

Det, du leder efter, kunne meget vel være et legekøkken. Der er nemlig mange fordele ved at have sådan et stående på børneværelse. For jer forældre er det selvfølgelig godt, fordi barnet allerede i en tidlig alder går en naturlig interesse for at stå i køkkenet og lave mad, men der er faktisk også mange grunde til, at dit barn kommer til at elske et legekøkken. Du kan se 4 grunde lige her.

Det er sjovt for børn at lege voksne

Du har selv været et barn engang, og derfor ved du med sikkerhed også, hvor optaget børn kan være at voksenting - eller i hvert fald deres egen udlægning af, hvad voksne nu egentlig går rundt og laver. For mange børn bliver denne leg også kaldt far, mor og børn - og nogle gange med hund. I denne leg handler det egentlig bare at lade som om, man er voksne, der ordner alverdens forskellige ting. Så er der også nogle børn, som synes det er sjovt at lege kontor, skole eller andre ting, som de endnu ikke selv har prøvet, men synes ser sjovt ud.

Det er nogenlunde det samme, der kan finde sted, hvis dit barn får et legekøkken. De forbinder måske det at lave mad med noget, som voksne mennesker gør, og derfor er det også rigtig sjovt at stå i sit eget lille legekøkken og lege til, at man er kok på en rigtig god restaurant, der serverer nuggets, burger, pomfritter og andre børnefavoritter.

Fri leg i køkkenet

Hvis du er vant til at have børnene med i køkkenet, er det nok også med nogle faste rammer. Madlavning er selvfølgelig sjovt og noget, som børn sagtens kan deltage i, men når det foregår i det rigtige køkken med skarpe knive og et varmt komfur, så er det også vigtigt at passe lidt på.

Derfor kan det måske være lidt sjovere for barnet at lege i legekøkkenet, hvor man har frihed til at gøre lige, hvad man vil. Der skal man nemlig ikke bekymre sig om skarpe knive, og man kan derfor gå lidt mere amok i legen, hvis det er det, man er til. Det er altså en ganske ufarlig måde at lege på, som desuden vil skabe en helt naturlig interesse for at stå i køkkenet.

Leg restaurant

At give barnet et legekøkken kan også sætte gang i en masse sjove lege. Man kan selvfølgelig lege mor, far og børn, men en helt oplagt leg at lege er selvfølgelig restaurant. Det er en leg, som nemt kan trækkes ud i flere timer, for barnet er selvfølgelig udmærket klar over, at der sidder nogle forældre, og eventuelt nogle søskende, rundt omkring i huset, som godt kunne trænge til at blive serviceret lidt. Her kan det igen være rigtig sjovt for barnet at leve sig ind i denne rolle - og det kræver faktisk ikke mere end et lille legekøkken.

Nyt legetøj er altid godt

De fleste forældre er nok interesserede i, at deres børn blive gode til at bruge deres fantasi og komme på nye lege, som ikke rigtig involverer skærme. Børn er heldigvis også gode til at bruge fantasien, men nogle gange er det også dejligt med noget nyt legetøj, som kan sætte gang i nogle nye og spændende lege.

Her er et legekøkken et rigtig godt bud på en ny form for legetøj. Barnet vil nemlig sætte stor pris på det, fordi det er stort, og fordi man kan bruge det til så mange forskellige ting. Og så vil I forældre måske få en lille pause fra at købe legetøj, fordi et legekøkken netop er noget, der kan tilfredsstille barnets legebehov i et godt stykke tid.

Bør du handle legekøkkenet i en butik eller online? Du får her Tre af de bedste grunde til at bestille det online

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sit legekøkken på nettet.

Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe legekøkkener online.

Når du bestiller skal du ikke nå noget

Skrigende babyer i køen. Teenagere der hører høj musik på deres telefoner.

Gamle damer der skubber og maser. Reklamer hvert andet minut over storcentrets højtalere. Lyder det som noget man har lyst til at tage del i? Nej vel? Men sådan er det når man køber sit legekøkken i en butik. Når du kigger efter legekøkkener online kan du til gengæld gøre det i god ro og mag ved din computer, uden at blive forstyrret.

Kan spare mange penge

Hvis du ikke har handlet på nettet før kommer det her måske som lidt af et chok for dig - men der er mange penge at spare, for butikker er dyre.

Det er som sådan ikke deres skyld, det er ikke fordi de er grådige. Men de har bare mange flere omkostninger. Du gider jo ikke købe der hvis ikke de ligger et centralt sted - men her er huslejen dyr.

Du gider jo iklke stå i kø - men ekspedienter koster penge. Og sådan kunne man blive ved. De udfordringer har netbutikkerne ikke, og ved at købe dit legekøkken på nettet er det altså som regel penge at spare.

Ikke kun de gængse legekøkkener at vælge imellem

Når du køber et legekøkken på nettet køber du hos en butik der leverer til hele Danmark, nogel gange hele Europa. Og det betyder at du kan få et helt andet udvalg at vælge imellem end du kan nede i den lokale butik.

Her skal de kun have de varer som de ved de kan sælge til de lokale - på webbutikken har de alle de varer som hele Danmark vil have, og derfor bliver udvalget ganske naturligt meget større.

Mere info

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden hjemmeside hulahopring.dk.

Ud over legekøkken.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Find det du mangler på legekøkken.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 907 produkter fra mere end 42 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.546 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-16 09:03:48.

2
Produkttyper
907
Produkter
42
Forhandlere
2.546
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.